Euro Bills

Euro Bills (Photo credit: Tax Credits)

 

Criza declanşată în Cipru, ca urmare a deciziei guvernamentale de impozitare cu 10% a depozitelor bancare, nevalidată încă de Parlament, poate avea urmări catastrofale pentru pacea Europei şi a lumii.
Evenimentele din Cipru au trecut în planul secund Ceremonia pontificală de la Vatican şi mi-e teamă că mai marii lumii, cei care conduc Imperiul Răului, Imperiul Financiar, înţelegând greşit cuvintele Papei Francisc „o biserică pentru săraci”, au decis să facă paşii pentru sărăcirea lumii.
Evenimentele se precipită, încrederea în sistemul bancar a scăzut la cote nemaiîntâlnite din 1929 încoace. Nişte minţi diabolice, au identificat resursa pentru echilibrarea bugetului Uniunii Europene prin impozitarea depozitelor bancare. Acum testează măsurile în Cipru dar scânteia, odată aprinsă, va declanşa focul, infernul! Gândiţi-vă la Italia, Spania, Franţa!
Toate acestea au ca unic scop protecţia acestei monede fantomă numită Euro!
Probabil că statul român, îndelung obişnuit cu pupatul mâînii şi al fundului prin străini, nici măcar nu va protesta dacă decizii externe ne vor lovi!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s