În articolul precedent Criza cipriota si dictatura Euro, atrăgeam atenţia asupra bombei care e la un pas de a exploda prin măsurile pe care sistemul vrea să le impună în Cipru.
În mod normal, nu poţi impozita depozitele bancare pentru că fondurile respective se presupune că au mai fost  impozitate. Dar Euro nu are suportul garanţiei şi, fapt şi mai grav, nu are suportul economiei.
Observaţi cum, pe plan mondial, armatele ies din ce în ce mai mult la lumină?
Flota rusă intră în manevre nemaiîntâlnite în ultimii douăzeci de ani, în Marea Neagră, americanii dezvoltă forţe masive împreună cu Coreea de Sud, Obama merge în Israel, pregătirea invaziei în Siria se află pe ultimii metri, forţele represive ale Europei testează populaţia în Cipru.
Toate acestea sunt numai şi numai pentru a salva un sistem financiar fals, un sistem care are drept scop supravegherea, controlul şi condiţionarea  populaţiei , despre care am scris din 2008 în Manifest, va fi revoluţie! în capitolul 3:
3.Balonul bancar şi prăbuşirea sistemului financiar
Oficialii BNR încearcă să liniştească populaţia prin îndemnuri hilare, puerile, de a depune banii în mai multe bănci… Dacă ei vorbesc despre reducerea riscului bancar iar pe de altă parte preaslăvesc siguranţa sistemului bancar, vă daţi seama ce zacuscă e la nivelul deciziei BNR.
Măsurile din Cipru sunt menite a compensa necesara devalorizare a Euro. În loc să devalorizeze Euro, ceea ce ar fi produs riposta cetăţenilor germani, se procedează la impozitare suplimentară a celorlalţi.
Urmările politicilor europene în favoarea monedei unice le vedeţi peste tot, şomaj în creştere, piaţa imobiliară căzută, economia blocată, sărăcia în creştere masivă…

Cu euro sau fara euro, tot acolo ajungem
De ce nu pot finantistii sa scoata omenirea din criza
Criza mondiala. De ce masurile bugetare nu pot rezolva criza

Globalizarea, afacerea perfecta si distrugerea capitalismului
Pana cand se vor rostogoli bursele?
Va izbucni revolutia in Statele Unite?
Intelegerea lui Obama si amagirea americana

Despre haosul monetar. Nu va bazati pe francul elvetian

Despre asa numita criza a fondurilor suverane

Bomba crizei mondiale, se retrag Statele Unite?

Bancile, hypermarketurile si globalizarea

Căt va dura criza mondială?

Criza mondială – Adevăruri nespuse!

Prabusirea EURO! Revine Germania la marca?

Comentarii
 1. Tomulescu I. spune:

  Recunosc ca nici mie nu mi s-a parut deloc normala starea din Cipru (nu cred ca exista explicatie logica si de bun simt ca scuza pentru generarea alarmei financiare) .
  Ma refer la limitarea sumei ce putea fi scoasa zilnic din banca si la restrictia de retragere a banilor in mod integral din bancile cipriote.

  Odata ce depun banii la o banca, stiu ca eu pot primi o dobanda. Daca vreau sa anulez depozitarea in regim de urgenta pot face anumite demersuri, cu niste costuri pe care mi le asum.
  Insa sa nu pot sa imi folosesc banii, ce sunt depusi de mine, in cont personal de utilizare (nu era vorba de conturile de economisire), si mai ales banca sa imi refuze orice acces si orice plata mai mare de 250 de euro (mi se pare ca asta era suma permisa spre consum zilnic) – mi se pare un abuz.

  In conditiile in care statul are un sistem de impunere de taxe si de executare silita a acestora, sa vii cu masurile astea suplimentare – este un maxim de abuz.

  cred ca statul azi – impins de o sleahta de politicieni extrem de limitati si rupti de realitate – trece spre forma de inchizitie economica.

  aici http://vorbedinmana.blogspot.fr/2012/06/statul-si-moralitatea-sa.html am si eu un semn de intrebare si niste nemultumiri legat de spatiul romanesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s