Nişte borfaşi au clonat carduri şi au furat aproximativ două milioane de dolari. Poliţia din căteva ţări s-a mobilizat şi i-a identificat prin România, Statele Unite şi Columbia. Se numeşte o operaţiune de succes iar televiziunile vuiesc de magnifica operaţiune. Sincere felicitări pentru profesionalismul poliţiei.

În acelaşi timp, o operaţiune uriaşă prin care se fură căteva sute de miliarde de euro, a demarat în Cipru urmând a se extinde în Europa şi probabil şi mai departe. Această hoţie globalistă este însă numită politică financiară iar autorii ei îşi văd mai departe de şpriţuri şi curviştine. Pentru ei nu există nici Poliţie, nici Procuratură, nici Justiţie. Furtul dirijat la nivel global se numeşte Statul de Drept! Acest stat de drept se bazează pe o justiţie mizerabilă. Despre experimantul Cipru, televiziunile vorbesc prea puţin pentru că e vorba despre borfaşi cu papillon!

Comentarii
  1. Dora Esca spune:

    S-ar putea ca aceasta masura inedita pana acum in sistemul bancar mondial (care seamana izbitor si rusinos de mult cu nationalizarea din timpuri deja apuse la noi , in tara) sa aiba ca mobil colateral si sechestrarea unei parti importante a economiilor deponentilor rusi (din operatiuni legale si mai putine legale poate) , astfel incat o tara nemembra UE este practic pusa sa plateasca (cu japca ) pentru disfunctiile si lacomia unui sistem bancar care a adus practic aceasta criza asupra omenirii. De ce nu a fost folosita aceasta impunere pana acum,in cazul altor tari din zona euro , aflate si ele intr-o criza acuta? Poate pentru ca UE si organismele internationale au tipuri diferite, diferentiate , de comportament functie de „rangul” tarii membre UE vizate; in fond Cipru este o tara mica, fara resurse naturale importante , neavand astfel nici un atu pentru a risposta sau a desconsidera o impunere atat de grosolan formulata; tare imi este teama ca noi care suntem si mai prost vazuti si avem si cativa dusmani traditionali in UE (la usa carora din pacate reprezentanti oficiali romani fac temenele si cer „sprijin” ca vechii boierii la curtea otomana ptr a determina detronarea unui domnitor, divan etc) vom vedea astfel de masuri bagate pe gat chiar si daca nu suntem in zona euro ; asa ca dupa isprava asta, cu Cipru, nu prea mai vreau sa ajungem acolo! Nici cu intrarea in UE nu ne-am ales cu prea multe bune, dar cei 4-5 membri UE de rang unu au obtinut o piata de desfacere importanta, nesperata, fara a mai avea nici o teama de vreo concurenta din partea industriei romanesti, altadata atat de diversificata, care chiar daca nu era de prima calitate, ne-a asigurat valuta in trezorerie si legume sanatoase, fara substante cancerigene cu duiumul, ca cele care le importam acum!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s