Am aşteptat mai mult de 24 de ore să văd ce se-ntâmplă după decizia lui Ponta de a propune şefii parchetelor. Reacţia a venit de la acest blestem al naţiei, numit Băsescu, acum două ore.
De mai bine de trei ani tot scriu că Băsescu a dat o lovitură de stat, supunându-şi Serviciile de informaţii şi Justiţia. Nu el personal ci camarila lui.
Amintesc numai ultimele două articole:
USL si-a uitat promisiunile
Ce urmeaza. Predictii 2013 Mircea Batranu
Uriaşa şansă a României s-a năruit.
Vina ne aparţine!
Am considerat că cei doi băieţi porniţi pe fapte mari, Ponta şi Antonescu, chiar vor să se pună în slujba ţării! Ei de fapt au fost nişte oportunişti care au profitat de valul popular pornit împotriva lui Băsescu.
Au căştigat alegerile nu pentru că ar fi promovat vreun proiect pentru România ci pentru că lumea nu-l mai suporta pe Băsescu!
Au promis că vor scăpa ţara de borfaşul mincinos şi vor destructura caracatiţa băsistă. Vorbe în vânt!
Respectul lor pentru ţară este egal cu cel al lui Băsescu.
Ruşine vouă, borfaşi de mahala ajunşi în fruntea bucatelor!
Există în ţară un rău mult mai mare decât cel făcut de Băsescu. Este răul făcut de justiţia care protejează caracatiţa băsistă iar acestă caracatiţă lucrează la distrugerea ţării.
O trădare de asemenea amploare n-a mai existat în istorie!

Comentarii
 1. Daca vreau sa-mi iau votul inapoi , merg cu urna mobila la domiciliul impricinatului ? Am noroc si-l gasesc acasa dar, nu mai are votul .Ce fac in situatia asta ? Iau ceva valoros din casa drept gaj, pana la recuperarea votului ?

 2. anca spune:

  „Caracatita basista” nu inseamna doar basescu, ci cei care au crescut la umbra lui, o data cu el si in timpul lui; urmariti cine a facut avere in ultimii 8 ani; din pacate, in „ghemul” usl-ist sunt si albi si negri si e foarte greu ca „cele rele sa se spele”. In primul rand, trebuie ca cei albi sa aiba upperhand-ul…

 3. Maria spune:

  Nu ştiu cine-i mai poate opri pe aceşti trădători!Teamă mi-e că după ce au mimat că vor să schimbe starea de lucruri din justiţie şi s-au folosit de uriaşa nemulţumire a oamenilor,vor pune în aplicare şi regionalizarea care, altfel spus, înseamnă sfârşitul Statului Român unitar.
  După ce s-au aşezat pe scaune înalte, de la înălţimea acestora dau mâna cu cel pe care ţara nu-l mai vrea demult ca preşedinte, sfindându-i pe cei care i-au pus în fruntea bucatelor.Oare ce „surprize” ne mai aşteaptă?

 4. tuk spune:

  „Am considerat că cei doi băieţi porniţi pe fapte mari, Ponta şi Antonescu, chiar vor să se pună în slujba ţării!”. Pretindeti ca identificati cu precizie marsavia politicienilor? Cum poti sa crezi ca Ponta si Antonescu aveau intentii serioase, erau,, porniti pe fapte mari”, cand din latratul lor sec era clar ca sunt niste oportunisti capabili sa faca orice compromis cu oricine numai sa poata puna mana pe ciolan pentru ei si camarila lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s