USL a uitat demult că a preluat puterea pe revolta populaţiei împotriva lui Băsescu. Ceea ce se-ntâmplă acum însă, escaladează nivelul minciunilor lui Băsescu.
Am înlocuit hăhăiturile lui Băsescu cu miştoul orgolios a lui Ponta şi orgoliul de fată mare a lui Antonescu.
Să vorbeşti despre independenţa justiţiei, despre puterea judecătorească, despre statul de drept, în timp ce numeşti la Parchet procurori care au blocat dosare sau le-au făcut dispărute, salvând mafia lui Băsescu, e bătaie de joc la adresa ţării. Caracatiţa băsistă a făcut prăpăd în ţară, în avuţia naţională, în buzunarele oamenilor. România a fost pusă la dispoziţia oricui a avut un interes aici, state şi grupuri de interese, hoţi şi tâlhari, servicii de informaţii şi de lobby
USL a ajuns în situaţia de a muşamaliza furtul României sau altfel spus, a intrat în caracatiţă.
Când promiţi populaţiei că îl vei mătura pe Băsescu de la Cotroceni dacă ajungi la putere, iar apoi te pupi cu el pe ascuns şi accepţi blocarea şi furtul dosarelor de corupţie şi trădare naţională, se cheamă că de dragul puterii te faci frate cu dracul. Adică tocmai dracul care a distrus România.
Dacă Băsescu s-a şters la cur cu pagini din Constituţie, v-a lăsat şi vouă destule pagini spre a fi folosite. Ba, mai mult decât atât, v-a încurajat să faceţi altă constituţie, ca să aveţi hârtie igienică mai multă. Ruşine vouă, netoţi de ţară!

Comentarii
 1. GIM spune:

  După 1989, două surori au rămas în continuare
  la putere şi nedespărţite: politica şi corupţia!
  http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=8791#p8791

 2. Tomulescu I. spune:

  sa fie asta un blestem?
  sau faptul ca si-au dat mana pe capul romanilor – care trebuie sa joace dupa cum canta justitia o anumita secventa de drept, obturat – arata ce ne asteapta in continuare …
  Am senzatia ca romanii sunt urmatorii indieni din rezervatiile romanesti …
  Fata de americanii colonisti – care au izolat nativii americani – in cazul nostru, este si rusinos nu numai un gest criminal, pentru ca practic nu este o ocupare a teritoriului romanesc de cotropitori … vorbim de o re-impartire a Romaniei pe nivele de hotie. Altfel nu imi explic de ce justitia este organizata altfel.
  Se naste intrebarea – cum ne aparam in fata unei asemenea cotropiri?
  Votul nu mai este o arma …

  • Statul este la dispozitia acestei caracatite, asta insemnand ca institutiile de forta, adica serviciile secrete, procuratura, o parte din instanta si o parte din interne si aparare, joaca dupa cum li se canta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s