Se încearcă permanent să se inoculeze ideea că România e ruptă-n două, între cei ce deţin puterea şi cei din apropierea lor, care-i atacă. Este una dintre metodele de a face agenda zilei.

Mai nou, războiul dintre Băsescu şi Voiculescu a evoluat spre condamnarea celui de-al doilea. Mânărie a fost mereu, de când cu privatizările. Dacă o aşa numită privatizare s-a făcut prin vânzarea acţiunilor iar acestea au ajuns în mâna unui singur om, respectându-se procedurile, nu-l poţi condamna. Dar Băsescu este un răzbunător şi nu se dă în lături de la nimic pentru distrugerea adversarilor iar faptul că serviciile de informaţii şi justiţia i se supun, este de notorietate.

Dacă îl deteşti pe Băsescu, nu înseamnă că eşti de partea lui Voiculescu. Eu îi detest pe amândoi, pe marinar îpentru răul făcut ţării, pentru instituirea statului poliţienesc, pentru minciuna adusă la rang de politică de stat, pentru lipsa de onoare şi demnitate, ipocrizia şi dimensiunea redusă ca personaj politic. Pe autonumitul profesor universitar doctor, îl detest pentru ipocrizie, aroganţă, oportunism.

România nu se împarte între cei doi, nici măcar între cele două grupuri care-i susţin, unul structurat pe statul român iar celălalt pe media şi fragmente din serviciile de informaţii. În total, cei doi au probabil căteva mii de suporteri. Din păcate, agenda zilei este permanent alterată de ciocniri între oportuniştii care se cred dumnezei.

Acesta este blestemul nostru, de a fi încălecaţi de oameni de nimic. Se trece peste faptul că România este distrusă prin politici de stat, că votul de anul trecut l-a pus pe Băsescu în afara legii, că legea în ţară o face şi o aplică diversele grupuri de influenţă. Dreptate nu, adevăr nu, construcţie nu, morală nu, viitor nu dar ifose, minciuni, dezinformări şi mediatizări ale nimicului, cât cuprinde!

România este la mâna lichelelor şi hienelor!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s