Am urmărit pe posturile TV, atât cât s-a dat, evenimentele de la Kiev. Revolta ucrainienilor împotriva sistemului securisto-comunist, a luat forme dramatice. În general, revolta se traduce prin lupta Est-Vest, Europa-Rusia, libertate contra comunism.
Realitatea, trăită de noi, în România de după decembrie 1989, ne arată altceva.
Sistemul securisto-comunist, această caracatiță croită de Moscova, nu numai că nu poate fi înfrânt dar e chiar susținut de către restul marilor decidenți politici ai lumii. Noi facem comparații cu perioada de după 1989 din România. Probabil că minerii din Donețk vor veni să facă o curățenie totală în Piața centrală din Kiev.  Procedurile acestui sistem ne sunt cunoscute.
Concluzia la care am ajuns este că, integrarea Europei de Est în Uniunea Europeană și politica mondială, de bazează pe acordurile din Malta și pe conlucrarea totală între sistemele de informații din est și vest. România este un exemplu mult mai concludent decât Ukraina, vezi referendumul de demitere al lui Băsescu, în 2012, vezi sistemul prin care sunt înlăturați oponenții politic, vezi abuzurile permanente, nesancționate, ale grupului decizional din România.
Este o dovadă că, împărțirea influenței după Al Doilea Război Mondial, se respectă, adică în România, 90% din controlul extern este al Rusiei. În Ucraina este chiar 100%.

Toate acestea îmi reamintesc de filmul Frăția trandafirului, nu întâmplător produs în 1989!.

http://mirceabatranu.wordpress.com/2011/06/11/cine-conduce-de-fapt-lumea/
QED

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s