Aniversarea a zece ani de apartenenta la NATO

Posted: 2 aprilie 2014 in educaţie, morala, politic, românia
Etichete:, , , ,

Ieri, în plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului, a avut loc o ședință solemnă cu prilejul aniversării a zece ani de apartenență a României la NATO.
Dacă Statul român a reușit ceva important pentru destinul nostru, după 1989, atunci putem considera că apartenența la NATO deține prima poziție iar integrarea în Uniunea Europeană, a doua. De fapt, altceva nici nu mai există.
Rezervele noastre față de ”prietenia” Rusiei, au fost și sunt îndreptățite. Când ești poziționat între imperii, e greu să exiști iar în situația noastră, fără o diplomație de excelență, e chiar foarte dificil.
Umbrela NATO e binevenită.
Aniversarea de ieri, trebuia să fie în egală măsură însoțită de un festivism la cel mai înalt grad, cu ținute impecabile și comportament așișderea.
Din păcate, disputa permanentă pornită de la Cotroceni, cu toată lumea, a umbrit și acest eveniment. El nu a respectat și nu va respecta vreodată pe cineva pentru că, pur și simplu, nu are dimensiunea necesară.
Vremuri triste, oameni mici cocoțați pe tronuri, pretenții absurde, vuvuzele în blugi, minciuni și dezinformări permanente, justiție pe loturi de inculpați, furturi din buget, nepotism în floare, curvăsărie la rang înalt, mizerii permanente, cam asta e imaginea generală astăzi.
Acesta e decorul în care trebuia să aibă loc o festivitate deosebită!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s