Lupta pentru identitate, tot mai grea

Posted: 13 mai 2014 in educaţie, globalizare, Neclasificat, politic, românia
Etichete:, , ,

Pe fondul acutizării crizei din Ukraina, după cum observați, se întețesc acțiunile ce au drept scop distrugerea identității noastre naționale. Distrugerea identității nu este rodul strict al apartenenței noastre la Uniunea Europeană. Aceste acțiuni au existat încă din faza formării statului român. Nu uitați că, spre deosebire de multe alte state, noi ne-am format și consolidat pe propriul teritoriu, fără a cuceri vreun altul și mai ales că ne-am consolidat pe această fabuloasă valoare a României, numită Limba Română.
Identitatea dată de teritoriu, limbă, cultură și tradiții, ortodoxie, istoria luptei pentru independență și unire, simbolistica proprie, au făcut din România și români, entități distincte în spectrul european și mondial.
Consolidarea acestei identități s-a realizat în perioada în care România era regat, pentru că aveam o clasă politică care știa foarte bine ce înseamnă interesul național.
Odată cu instaurarea comunismului, s-a declanșat o amplă acțiune de distrugere a identității prin impunerea modelului ”omului nou, sovietic”. Comunismul sovietic, deși a distrus crema intelectualității și a impus statul totalitar, nu a reușit însă să ne distrugă identitatea. E adevărat, au alterat spirite, au denaturat istoria, au impus conduite străine de spiritul nostru, dar nu au reușit să ne distrugă identitatea.
Ceaușescu a instituit un model de comunism naționalist, denaturând istoria și inoculând unor generații întregi concepte stupide prin care rolul marilor domnitori români a fost acela de a aduce comunismul românesc și pe el, vezi Doamne, ca mare voievod al țării. Totuși, aceste grave denaturări, nu au atins pilonii de identitate numiți România, Limba Română, tricolorul și nici tradițiile deși tot o acțiune de schimbare de identitate a fost.
Iată-ne după 1989, când asupra noastră au năvălit, cu diverse interese, globaliștii. Unde au atacat ei în primul rând? Bineînțeles, au atacat pe multiple planuri identitatea noastră pentru că e mai simplu să supui o țară dacă-i distrugi identitatea. Această metodă am prezentat-o în 2008 în Manifest, va fi revoluție!
.
Aceste acțiuni nu ar fi perturbat atât de grav existența noastră dacă aici nu ar fi găsit ”cozi de topor” care să-i slujească. Trădarea țării este un fapt extrem de grav dar, din păcate, nu mai are cine veghea la asta. Atât timp cât lupul e paznic la oi, nu se vor rezolva gravele situații apărute.
Sunt decorați și lăudați cei care scuipă pe țară, în loc să li se dea una peste bot! Se medaliază și se laudă între ei pentru că fac parte din același grup.
Faptul că prin diverse cancelarii se lucrează la scenarii de genul ”soluție europeană, un regat pentru țigani”, probabil cu capitala la Strehaia, sau o colonie evreiască pe teritoriul României, ca rezervă pentru Israel în cazul declanșării unui infern în zonă, nu trebuie să ne surprindă. Legați aceste două exemple de campaniile prin care unii vor un președinte țigan, cu largul sprijin al președintelui, iar alții văd România altfel, scuipând pe tot ceea ce s-a creat, fiind și decorați de către președinte. Faptul că a mai apărut un gunoi (din păcate la Universitatea din București) care neagă deopotrivă valorile și drepturile noastre, nu trebuie să ne surprindă. Ei își duc treaba mai departe!
E din ce în ce mai greu să duci această luptă. Cu cât ne apropiem de aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire, va fi tot mai greu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s