Pe fondul evenimentelor din Franța, trepădușii aflați la ordin prin puterile statului român, au cerut urgentarea acelei porcării numite Legea Big Brother!
Astfel, ei ar vrea, nici mai mult nici mai puțin, ca structurile informative să-ți monitorizeze viața personală. Este încălcarea cea mai flagrantă a libertății!
Prin această lege, se va ajunge la ceea ce am scris în 2008, în ”Manifest, va fi revoluție!” și explicit în cazul ”Eleonore vs Luis”.
Îți vor cunoaște nevoile și te vor juca așa cum vor ei.
Poți să respecți legea, să fii un cetățean model și tot te aduc la decizia lor.
Este destul să indici într-un e-mail că ai nevoie de-un medicament și cineva va profita de informația asta.Extindeți ”nevoia unui medicament” la domeniile necesităților financiare, locative, familiale, intime, de timp liber, auto, sportive și altele. E ușor de înțeles că ajungi ușor la mâna altora și asta, pentru că statul, în loc să te protejeze, te supune!
Legea Big Brother încalcă toate valorile individuale, de la libertatea cuvântului la intimitate, de la datele personale la libertatea gândirii!
Ceaușescu ar fi fost fericit să trăiască un asemenea succes!

Reclame
Comentarii
  1. De ce am inaspri legea in Romania pentru ceva ce s-a petrecut in Franta, iar in Romania nu s-ar fi putut intimpla niciodata? Fiindca, s-o spunem pe sleau: la noi, niste astfel de “caricaturisti” ar fi ajuns in spatele gratiilor mult inainte de a se putea intimpla nenorocirea, pentru continutul “liberei lor exprimari” Cine nu crede, sa se uite un pic aici: http://referentiel.nouvelobs.com/wsfile/3091352208000.jpg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s