O serie de acțiuni de pe scena politică interna, anunță o posibilă cădere a guvernului și schimbarea majorității parlamentare. Astfel, noul PNL ar ajunge să formeze un nou guvern.
Există însă câteva aspecte care demonstrează imposibilitatea acestor manevre.
De ce nu poate PNL să preia puterea?
Răspunsul e simplu!
PNL nu mai are identitate de forță politică, PNL nu mai există.
Cât timp existau lideri, chiar dacă nu cântau în aceeași octavă, cum erau Antonescu și Tăriceanu, se putea vorbi despre PNL. Antonescu avea discurs, identitar pentru PNL. Dar Antonescu a fost obligat să facă pasul înapoi, jocurile fiind prea mari pentru a-l lua în calcule.
Pentru noua șefă a PNL, Alina Gorghiu, cămașa este mult prea mare, iar stilul de-a se supune necondiționat președintelui îi conferă statutul de ”fată de casă” și nu de lider. Orban are același discurs de douăzeci de ani, n-a evoluat cu nimic. Petrache nu dă bine nici ca imagine, iar dacă vorbește, e un dezastru. În afară de Cristina Pocora, care are acel tremur al buzelor care impresionează bărbații, PNL nu are nimic.
Peste zeroul PNL, a mai apărut și borfășia PDL, cu capete care au aparținut grupului infracțional al PDL. Omul cu prune în gură se visează premier. El aparține sistemului, nu mai interesează pe nimeni că a strâns o avere uriașă din lichidări ale activelor statului. S-a născut șef și vrea să fie șef, chiar și la ordin, dar tot șef. Am văzut că Flutur, Videanu, Boagiu, Anastase, Stoica, Falca si alti lideri ai fostului PDL, sunt liberi! Au furat ca-n codru și sunt liberi. Probabil că DNA n-a finalizat dosarele sau așteaptă noi ordine. Marii borfași ai PDL, sub umbra acestei mule împăiate, numite noul PNL, așteaptă ordinul de a trece la butoane.
Unul ca Flutur, pupincurist de meserie, abia așteaptă să scrie cu oi pe dealuri ”Jawohl Herr OberKlaus”.
Cum să formați executivul dacă nu aveți oameni?
Povestea cu cei 15000 de specialiști a plătit-o numai PNȚ-CD.
Triste vremuri!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s