Scena politică de la noi a devenit pestilențială. Pute groaznic a PDL, adică a grupului care s-a pus la dispoziția popularilor europeni, cei care susțin ”experimentul România”.
Cât au fost la putere, au mânjit țara și au supus-o intereselor străine, câlcând în picioare tot ceea ce reprezenta identitate de neam și țară. Guvernul PDL a fost un guvern securist, a furat împreună cu cei ce i-au protejat. Sunt liberi și gata pentru orice tip de trădare li se cere.
Nu va păți nimic niciun PDL-ist pentru că batjocura și furtul lor au fost la cererea nucleului care a pus stăpânire pe statul român.
Pe dealurile Sucevei, Flutur a adunat oile și se pregătește să scrie cu ele ”Ich will dich in den Arsch auf Präsident küssen”. O vuvuzea se pregătește să devină ministru al învățământului, alta la transporturi iar ”Ana are mere”, adică Igaș, care a mai învățat două cuvinte, viseaza chiar la postul de vicepremier.
Mai nou, arogantul despre care se spune că are pasaport israelian, e propos la SIE.
Nu-mi amintesc momentul în care Parlamentul a decis externalizarea statului și nu răspunde nimeni pentru asta. Votul nostru nu contează!
Toți aceștia care au furat țara, drepturile, simbolurile și le-au pus la dispoziția altora, au depus un jurământ de credință țării. Este cel mai grav act de trădare din istoria noastră și nu are cine să sancționeze acest fapt.
Devine din ce în ce mai clar, pentru toată lumea, că statul român a încăput pe mâna unui grup infracțional iar sfera politicii românești pute din ce în ce mai tare!
Probabil că aceasta e ”România lucrului bine făcut”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s