Democrația originală românească, concept lansat de Ion Iliescu în decembrie 89, își arată roadele.
Partidele istorice, reînființate după Revoluție, au fost țintele serviciilor secrete, având ca scop desființarea lor și crearea bipolarității politice pe structurile politico-informative din liniile doi și trei ale partidului comunist.
Aceste acțiuni au avut loc pe coordonata numită ”atunci când e momentul”, pentru că trebuiau să se mențină aparențele democrației.
Nucleul de coordonare al acestor acțiuni a devenit tot mai dur.
După ”schimbarea” puterii, în perioada 1996-2000, necesară accesului României în NATO și UE, s-a trecut la desființarea partidelor istorice.
Rămăsese pe scenă numai PNL, într-o configurație politică PSD-PNL-PDL.
PDL, derivat din linia a treia a partidului comunist, numită PD, conform directivelor externe privind bipolaritatea și controlul așa numiților populari europeni, a devenit PDL, falanga popularilor europeni și a structurilor de control în România.
Guvernarea Băsescu-PDL, dezastruoasă pentru țară, a dus la situația în care, la alegerile din 2012, niciun candidat PDL-ist n-a căștigat vreun loc în Parlament. A fost nevoie de redistribuire pentru ca acești borfași să ajungă în Parlament, dar PDL ieșise din joc.
S-a ajuns în situația în care popularii europeni pierdeau România, ceea ce ar fi distrus ”experimentul România”, adică promovarea ”comunionismului globalist” la noi.
Decidenții externi, beneficiind de suportul necondiționat al structurilor din România, au decis desființarea PNL. Altfel spus, se menține denumirea PNL, dar se schimbă opțiunea politică.
Antonescu a făcut pasul înapoi, Tăriceanu s-a rupt de partid, iar ceilalți s-au supus directivelor.
Acesta e motivul desființării PNL!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s