Falsitatea construcției europene, cu așa numitele drepturi egale ale membrilor, a ieșit din nou la iveală. Bruxellesul și-a amânat decizia privind Grecia. Ei, pur și simplu nu știu ce să facă, politica le cere să lupte pentru unitatea UE, troica să fragmenteze și să execute Grecia.
Aparatul de propagandă european, un fel de grădiniță față de securitatea noastră, a aruncat pe piață vorbele Angelei Merkel, privind retragerea Greciei timp de minim cinci ani din zona Euro sau garantarea a cincizeci de miliarde de euro cu câteva insule.

euro- litere latine si grecesti

500 Euro- scris cu litere latine si grecesti

Euro este o construcție falsă, neexistând un Stat European. euro Acum, va crește Euro, nu datorită stabilității sale ci mai ales datorită colecționarilor, care vor achiziționa monede și bacnote cu Euro scris în limba greacă!

Euro - wikipedia

Simbolul EURO- de la Epsilon

Adică, ar fi ei capabili să șteargă limba greacă de pe emisiunile monetare???
Simbolul euro a fost inspirat de litera grecească epsilon, ca o reflectare a faptului că Grecia este leagănul civilizației europene. „E“ este, desigur, și prima literă din cuvântul „Europa“. Cele două linii orizontale paralele puternic marcate intenționează să simbolizeze stabilitatea valutei. Abrevierea oficială a euro, EUR, a fost înregistrată la Organizația Internațională pentru Standardizare (ISO).
Grecia poate utiliza fără restricții USD sau GBP, cu restricțiile impuse de emiterea de monedă.
Sunt sigur că la noi, în patriotismul lor excesiv, conducerea statului și BNR vor executa fără crâcnire ordinele Bruxellesului și ale troicii.
Grecii au dimensiune istorică, ar putea chiar să impună Europei schimbarea numelui din Europa în Gefrania, și a monedei Euro în Gefra, pe baza drepturilor de autor. La urma urmei, ar putea să le închirieze aceste denumiri pe zece miliarde de euro anual.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s