Au fost alegerile parlamentare în 11 decembrie și ele au consființit ceea ce era evident de mult timp, DISPARIȚIA PNL!
Iată că întreaga operațiune declanșată de securitate după revoluția din decembrie 1989, a fost încununată de succes.
1. MS Regele Mihai a fost blocat în orice tentativă de a-și relua tronul și de a reface din România regat.
2. Primul partid istoric anihilat, PSD Cunescu, a fost repede înghițit de tovarășii lui Iliescu, pentru că aveau nevoie să se legitimeze ca social-democrați.
3. Țărăniștii, PNȚ și apoi PNȚ-CD, au fost diluați până la dispariție, împreună cu cei 15000 de specialiști, după ce Coposu și Rațiu s-au retras din lumea nostră.
4. Rămăsese PNL-ul, mai mult prin compromis decât prin rezultate. Securitatea avea nevoie de certificarea Europei, cum că în România lucrurile decurg democratic. Băieții cu ochi albaștri i-au lucrat cum nu se poate mai bine. Schimbând în timp ordinele Moskovei cu cele ale Washingtonului și Bruxellesului, dar mai ales ale popularilor europeni, o piramidă politico-financiară de tip globalist (impus), ei au reușit performanța groaznică de a distruge speranțele românilor. Succesul Securității, care conduce de fapt statul român, nu ar fi fost atât de ușor dacă nu s-ar fi petrecut două fenomene grave:
1. trădarea interesului național de către cei care depun jurământ de credință Țării, indiferent că e vorba de politicieni sau securiști, în forurile lor de analiză și decizie!
2. prostia fără margini a conducerii PNL, care a acceptat ralierea la grupul mafiot numit popularii europeni, a promovat tot felul de vuvuzele în conducere și a devenit popular prin cooptarea PDL.
Faptul că PNL a fost bine infiltrat, forțând flexibilitatea formațiunii, e evident prin cei doi foști președinți ai PNL, Stoica și Stolojan. Acum însă s-a mers până la capât, desființarea PNL.
E un fapt tipic clasei politice din România, acela prin care tot felul de curviștine sunt scoase de sub masă și puse la masă. Nu numai asta a distrus PNL. Lipsa evidentă de personalități, de viziune, aroganța pornită din incultura civică și politică, întregesc aspectul unui partid devenit șervețel umed în mâinile celor ce decid.
O fetiță a fost pusă să poarte o fustiță, aceea de președinte de partid, iar ea nu știa care e fața! Unul cu o frunte de 2 centimetri, căruia-i tremură fundul că se va deschide un dosar mare de spălare de bani pe Ilfov, în trioul Udrea-Oprea-Petrache, făcea pe secretarul de partid al PNL. Altul, Orban, a rămas la miștocăreli de doi lei! Mai e unul, care latră ca un activist deși spune mereu că e inginer, iar în rest nu mai există nimic la vârful liberalilor. Rușine, o mare rușine! Acum, o fată care spera să ajungă ministru al învățământului (ptui drace!) a ajuns să reprezinte PNL, iar ca să fie tacâmul complet ați ajuns la masă cu borfașul-borfașilor, Băsescu. E nesimțire, nu numai rușine!
Ce-ați avut voi cu un mediocru cum e Ciolos ca să mergeți cu el în față? Tot un mediocru, fără față de partid era și omul cu prune-n gură pe care-l voiați odată premier.
TREZIȚI-VĂ!
E o șansă unică! Semnalul e dat din Statele Unite, dacă n-ați înțeles!
Trebuie înființat Noul Partid Național Liberal!
Faceți curățenie, adică separați-vă de pdl-iști și dați-i afară pe cei compromiși, chiar dacă nu va rămâne niciun parlamentar pnl-ist! Aceasta-i calea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s