În 11 decembrie am votat cu ALDE la Senat. Tăriceanu a fost singurul care a avut o atitudine cât de cât verticală și pe vremea borfașului și pe vremea tehnocraților. E important pentru noi să existe voci parlamentare care să sancționeze abuzurile statului. Recunosc, nu m-am uitat cine mai era pe lista candidaților pentru Senat.
La Camera Deputaților însă nu i-am dat votul. În fruntea listei ALDE era acel mic, la propriu și la figurat, propagandist gonflabil, cum erau cei ai comuniștilor, numit Daniel Constantin. Propagandist gonflabil înseamnă un mâncător de hârtie igienică, nouă sau uzată, unul care e capabil să vorbească o oră continuu, dar fără să spună nimic!
Pentru că nu aveam cui da votul, l-am dat PRU, ca un ajutor indirect PSD-ului.
-Căline, la ce ai nevoie de țâști-bâstul ăsta, care chiar se crede șef de partid? Te gândești că ai pierdut voturi din cauza lui? E nevoie să-ți dubleze el cuvintele? Că dacă e așa, nu vei mai primi votul meu! Fă-i vânt pe scări, e prea rotund ca să se lovească și ATENȚIE, la primul semn primit, va scuipa pe orice înțelegere!

Comentarii
  1. Grigore Grigorescu spune:

    Daca asa votam , asa meritam sa traim. Domnule ati votat Popescu Tariceanu pentru un program sau pentru o ideologie????, sau pentru ca era in monstruasa coalitie Stanga Dreapta sau Hais-Cea, sau ati votat deoarece a fost cel care era contra lui Basescu !!! (adevarat???), ce gandire macroeconomica are aceasta puslama??? NICIUNA, el este cel care fara niciun suport economic (bancile erau in cadere libera , firmele mici falimentau una dupa alta) in ultimele saptamani de mandat ca Prim Ministru a marit lefurile la Bugetari, el este cel care nu a introdus nicio legislatie economica pentru accesarea fondurilor Europene si nea bagat direct in criza , dupa care a fugit, tot el este cel care a incercat sa rupa PNL, si sa il puna direct la coada PSD ,sau ati uitat aceste lucruri , cat priveste celalalt vot , va priveste direct. Oricum votul tuturor a fost unul bazat pe minciuna transmisa de PSD – PNL . continuata de PSD -ALDE . Cati Romani au votat ??? cati la suta din acestia cu monstruoasa cualitie??? Ce credibilitate au cei ce Guverneaza??? si mai ales ce credibilitate au papagalii Tariceanu si Dragnea??? Zilele viitoare vor da raspunsul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s