Definiție: Ciolosizarea este mecanismul prin care mediocritatea domină decizia, indiferent de tipul ei, economică, socială sau politică și în egală măsură și execuția.
Ciolosizarea nu este cel mai rau lucru, exista altele mult mai grave, cum ar fi boccizarea, adică slugăreala.
Ciolosizarea presupune executarea unor ordine, neimpunând însă pupincurismul, așa cum e boccizarea.
Dacian Cioloș a fost un elev mediocru, un student mediocru, un secretar de stat mediocru, un ministru mediocru, un comisar european mediocru și un prim ministru mediocru! El a fost mereu promovat, i s-au făcut mereu culoare și a executat mereu ordinele cuiva. Dacă un om este mediocru, el nu poate avea performanțe care să împingă lucrurile pe o treaptă nouă. Nu îi poți cere unui mediocru calități de tipul viziunii, mobilizării, creației, analizei, nu îi poți cere să simtă oportunitățile internaționale.
Nu Cioloș e de vină pentru un an dezastruos, pentru că el nu poate mai mult. Cioloș nu poate fi o personalitate politică! El va rămâne mereu băiatul cuminte care știe că executând ceea ce i se ordonă, va fi ok pentru el.
România are nevoie la vârful statului de personalități politice, nu de mediocri, nu de grade, nu de agenți sau reprezentanți străini!

Comentarii
 1. Roman Ioan spune:

  Stimate domn,daca Ciolos a fost atat de mediocru la toate capitolele si in toate etapele vietii sale,cum va explicati ca la intrarea in Comisia Europeana a fost declarat cel mai bine pregatit consilier-nu uitati ca reprezentantul Bulgariei a cazut interviul,iar altii au fost cam slabuti.In anul in care a detinut funcia de prim-ministru n-a avut sprijin politic,trebuind sa faca ce vor altii.Cum va explicati ca seful Comisiei Europene indrum spre Turcia s-a oprit prin Romania pentru a-l felicita si a-l incuraja,daca a fost atat de mediocru.Care nu au fost mediocrii,cei care au distrus Tara,au furat-o …?Ar fi multe de spus,insa nu cred ca merita efortul.Sper sa fiti mai corect si mai obiectiv! Ioan Roman,Inau,jud Salaj

  • Domnule Roman,
   scuze ca va raspund atat de tarziu.
   Obiectivitatea mea nu cred ca aveti motive s-o puneti la indoiala. Ciolos a fost, este si va fi un mediocru, bine implantat de structurile vulpii. Stiti foarte bine cum a ajuns ministru, dar ce conteaza ca Remes a ajuns in inchisoare, nu-i asa? Serviciile stiu sa faca sacrificii cu altii cand in joc sunt anumite interese.
   Am un mare respect pentru Franta. Romania nu se putea intregi fara sprijinul Frantei, dar cand detii o functie in statul roman si depui juramant de credinta Tarii, e musai sa-l respecti!
   Eu consider ca Ciolos a fost impins acum in fata de cei pe care-i slujeste! E indeobste cunoscut ca aceia care decid ii promoveaza mereu pe mediocri, altfel n-ar putea sa-i conduca. Q.E.D.
   Sunt convins ca intelegeti ceea ce am scris.
   Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s