Enlargement of the European Union (animation) ...

Image via Wikipedia

De mai bine de trei ani, Grecia reprezintă zona fierbinte a Europei. În Grecia se întâmplă ceva ce ar putea schimba cursul istoriei. Dar mass-media tace. Există o cenzură impusă de interese globaliste. Uniunea Europeană, supusă acestor interese, merge din eroare în eroare. Deşi se declară o Uniune cu un semnificativ caracter social, acţiunile promovate de la Bruxelles sunt contrare intereselor sociale, susţinând interesele financiar-bancare. După ce a obligat statele să facă împrumuturi enorme pentru a salva sistemul bancar, acum le obligă la alte eforturi, pentru crearea unui tampon pentru vremuri de criză, un mecanism de două mii de miliarde de euro. Aceste erori vor duce la prăbuşirea Uniunii Europene. Numai o politică concertată în interesul omului, al cetăţeanului european, va mai putea salva Uniunea Europeană.

În România, în afară de bloggeri, nu prezintă nimeni situaţia Greciei, ceea ce se întâmplă acolo şi mai ales de ce se întâmplă. Nu au prezentat nimic nici despre Islanda, care s-a rupt de sistem şi îşi caută propriul drum. În România nu mai există decât alegeri şi opţiuni între putere şi opoziţie. Acest binom ucigaş, care a fărâmiţat ţara, face agenda zilnică tuturor celor din mass-media. Vin alegerile, e rost de bani! Paradoxul mass-mediei româneşti este că, deşi există peste douăzeci de posturi TV cu acoperire naţională, nu există o televiziune independentă. Astăzi, nişa o reprezintă tocmai televiziunea independentă, fără partizanate.

Despre drepturile cetăţeanului la o corectă informare, la educaţie, la sănătate, la viitor, despre dreptul ţării la existenţă, despre calea de urmat, nu vorbeşte nimeni, se tace. Tăcerea aceasta e complicea crimei. Schimbarea cârmaciului pe un vas ce transportă sclavi, bolnavi şi flămânzi, nu le îmbunătăţeşte acestora situaţia, dacă nu se schimbă direcţia şi raportul faţă de ei.

Priviţi spre Grecia! Uniunea Europeană e capabilă de orice compromis pentru menţinerea unei structuri clădite pe un sistem financiar-bancar fals, corupt şi pe un sistem agresiv al corporaţiilor. Parlamentarii europeni sunt lobbişti pentru diferite interese străine ţărilor cărora le aparţin iar parlamentarii români sunt în aceeaşi situaţie. Numai propria noastră trezire ne mai poate salva de la risipire. Priviţi spre Grecia!

Grecia si falsitatea banilor
Pentru onor spre sud, prezentati arm! Acolo e Grecia.

Lasă un comentariu