Traian Băsescu nu este numai un mincinos, este un infractor!
Priviţi-l defilând prin hypermarket cu un cărucior de cumpărături şi o listă! Vezi Doamne, i-a cerut soţia să facă nişte cumpărături!
Video de la Videonews
traian basescu hypermarket
Traiane, la hypermarket rânjeai! Când au venit pensionarii însă, te-ai ascuns în cramă ,,la sfat de taină”. Priviţi acum disperarea pensionarilor participanţi la “Mitingul Disperării” de la Cotroceni!
Video de la TVR:
mitingul disperarii pensionari cotroceni
Ei, pensionarii, cărora tu le-ai băgat mâna în buzunar ca ultimul borfaş, nu au puterea fizică să te dărâme, Traiane! Dar au blestemul morţii, care e cel mai grav! Întreabă-ţi consilierii despre ce e vorba!
Ai băgat mâna adânc în buzunarul pensionarilor dar ai băgat-o şi în buzunarul militarilor şi jandarmilor!  Pentru că voi, clica de borfaşi ajunşi în fruntea ţării, trebuie să vă plătiţi susţinerea externă!
Ţi-a sărit ţandăra când Tolontan te-a întrebat despre cheltuielile cu Patinoarul din Braşov! Făceai pe prostul care nici n-a auzit şi nici nu ştie! Ştiai foarte bine de furtul de-acolo, doar tu patronezi aceste jafuri! Orice om cu experienţă de viaţă ştie că ai minţit! Unul care a făcut şi psihologie te încadrează automat la “complicitate”. Când ai auzit de Elena Udrea ai început să faci spume şi să-l faci vinovat pe ziarist cerându-i să-ţi facă o sesizare scrisă! Cât crezi tu că mai ţine asta?
Minţi, minţi, minţi mereu şi pentru că nu-ţi ajunge asta, mai bagi şi mâna-n buzunare!
Pentru noi, România e datorie şi onoare. Pentru tine şi clica ta, România este o afacere!
Furi de la pensionari, de la militari, de la jandarmi şi poliţişti, de la angajaţi, furi bugetele locale trimiţându-le clientelei de partid, furi îndemnizaţia de sprijin pentru mame, furi drepturile copilului, furi sprijinul handicapaţilor, furi drepturile de sănătate şi de protecţie medicală! Furi toate astea în timp ce mafia PDL primeşte cadouri! Furi de la noi toţi pentru ca un idiot să scrie cu oi pe dealuri, un tâlhar să vândă ce-a mai rămas iar o curviştină să-şi închipuie că România e o poşetă ce are nevoie de-un brand!
România fierbe, suntem în touă tabere care devin din ce în ce mai clar configurate. Voi, aproximativ patru sute de mii de mafioţi ce aveţi banii şi puterea statului, şi noi restul, în sărăcie dar având puterea dată de dreptul ţării!
Poţi să faci încă o sută sau o mie de generali! Tu nu poţi înţelege că steaua de general, indiferent că e cumpărată sau pe merit primită, indiferent dacă e primită de un ofiţer de front sau de un politruc, în momentele de cumpănă pentru ţară ea acţionează în interesul ţării! Vezi ultimele cazuri ale istoriei numite Sănătescu, Milea, Stănculescu!
Iar tu ai vândut ţara unei puteri străine!

Alte articole pe aceeasi tema

Traian Băsescu şi ruşinea. Conferinţa de bătut câmpii!
Putem ieşi din situaţia gravă! Dar fără el!
Apel către jandarmi! Nu ridicaţi mâna!
Nesimţirea la români! Azi, salariul lui Traian Băsescu
Apel către Armată: Faceţi-vă datoria!
România şi criza mondială – Ce urmează?
De ce minte Traian Basescu?
De ce se prabuseste Romania?

Comentarii
  1. […] This post was mentioned on Twitter by mircea batranu. mircea batranu said: Traian nu mai plimba caruciorul la hypermarket: http://wp.me/pCwtU-5y […]

  2. […] Lista articolelor « Traian nu mai plimba caruciorul la hypermarket […]

  3. […] Revine Germania la marca?Bacalaureatul va avea locOpoziţia parlamentară nu este solutia! Azi PNLTraian nu mai plimba caruciorul la hypermarketTraian Băsescu şi ruşinea. Conferinţa de bătut câmpii!Opoziţia parlamentară nu este […]

  4. […] articolul precedent pe tema minciunilor prezidenţiale „Traian nu mai plimba caruciorul la hypermarket” atrăgeam atenţia asupra minciunii promovate de Traian Băsescu ca politică personală. El […]

  5. […] România între economişti, contabili şi borfaşi Traian Băsescu nu mai ia copiii in braţe! Traian nu mai plimba caruciorul la hypermarket Traian Băsescu şi ruşinea. Conferinţa de bătut câmpii! Romania şi criza mondială – Ce […]

Lasă un comentariu