Cui  foloseşte 11 septembrie 2001?


Acest imens joc murdar, aceste atentate asemănătoare atacului postului de radio Gleiwitz, care a justificat invadarea Poloniei şi declanşarea celui de-al Doilea Război Mondial, a dus la războaiele din Afganistan şi Irak.
A fost salvată lumea? Au împiedicat aceste războaie declanşarea crizei finale a capitalismului? Nu! Dar atentatele au justificat extinderea supravegherii populaţiei.
Aceştia sunt paşii spre infern! … continuare

Comentarii
  1. U R A N U S spune:

    Deci crezi in teoria conspiratiei interne… Daca revezi momentele imediate dupa, in care apare Bush, poti observa usor ca tipul era palid , era speriat de parca-l vazuse pe Belzebut…El n-a stiut nimic!
    Personal cred ca gruparea respectiva au fost norocosi, in sensul ca nici ei nu se asteptau sa reuseasca atat de mult. Nu cred nici ca neaparat B.Laden a fost creierul actiunii, mai degraba ordinul a fost „Incercati tot ce este posibil”.

  2. U R A N U S spune:

    dESIGUR CA DIN PUNCT DE VEDERE PSIHOLOGIC, EXISTENTA UNEI EMINENTE CENUSII
    conteaza, atat pentru teroristi (se simt insuflati) cat si pentru populatii ( se simt mai amenintate) , in realitate problema este ca cei mai muti teroristi sunt lupi singuratici, iar cea mai buna cale de a reduce numarul lor este dezavuarea religiilor, prosperitate economica si justitie sociala , generalizate.

  3. Felicitari pentru site. Ati castigat un cititor.

  4. ikinga spune:

    Raman de parere ca Al-Quaeda nu ar fi avut cum sa organizeze un atentat de genul. Am doua teorii: fie americanii i-au lasat sa faca fara sa intervina, fie au organizat americanii atentatele pentru a avea un motiv de a invada Irakul (pentru a pune mana pe petrol)… Ma intreb daca a existat vreodata un Bin Landen sau personajul a fost de fapt inventat.

  5. U R A N U S spune:

    teoria asta nu tine pentru ca imensa majoritate a teroristilor erau din Arabia Saudita, deci la fel de bine le-ar fi putut face acte de iraq, daca asta ar fi fost intentia initiala; totusi mutarea cu Iraq a fost fundamental gresita si nu s-a bazat pe pedepsirea teroristilor ci pe idea ca Saddam H. ar avea bombe atomice, si ca le-ar pune la dispozitia teroristilor, desi se stia clar ca S.Hussein nu era sponsor pentru acestia, ba chiar era un tip cu vederi seculare(nu religios si nicidecum fanatic), insa asta nu inseamna ca nu a fost un dictator, mai ales in privinta kurzilor

Lasă un comentariu