Un milion de manifestanti in Bucuresti salveaza Romania

Posted: 1 februarie 2011 in criza mondiala, politic, românia
Etichete:, , , , , , , ,

Revolta egiptenilor are atât de multe similitudini cu Revoluţia Română din decembrie 1989 încât ne obligă să ne reconsiderăm atitudinea şi să vedem calea eliberării României de sub regimul ostil al lui Traian Băsescu.
Un milion de oameni protestează la Cairo. Egiptul dă în clocot!

 

egypt cairo un milion manifestanti

Un milion de oameni trebuie să fie în Bucureşti la mitingul libertăţii.
Este singura situaţie în care Traian Băsescu şi clica lui vor fi abandonaţi de cei care-i păzesc! Este singura şansă să renaştem ca naţiune şi ca ţară! Greva generală, mitingul şi marşul unui milion de români, marşul dreptăţii! Este şansa noastră dar şi obligaţia pentru viitorul României.
Împotriva unui milion de oameni nu va interveni nici armata şi nici jandarmeria.
Eu am încredereeee în ofiţerii şi militarii români că vor acţiona numai în spiritul jurământului faţă de ţară!  Şi mai am convingerea că, în aceste vremuri în care se răstoarnă lumea, ei vor refuza cu demnitate intervenţia în alte zone fierbinţi, împotriva populaţiei locale. Mă gândesc la Albania, Kosovo, Bosnia sau alte zone sub cod roşu!
A venit delegaţia FMI în România şi a stabilit nivelul taxelor şi impozitelor, preţul energiei şi preţul alimentelor, nivelul salariilor şi al pensiilor! Nu se mai poate trăi!
FMI stabileşte preţul pâinii iar Traian Băsecu şi Mugur Isărescu se scarpină-n fund neinteresându-i dezastrul! Unde o să ajungem?
Ţara a fost predată fără luptă şi fără acordul nostru, unui interes străin!
Oameni buni, nu va interveni nimeni pentru noi din exterior, chiar dacă marea corupţie se identifică cu regimul politic al lui Traian Băsescu. Nu va interveni pentru noi dar nici împotriva noastră!
Jumătate din populaţia României trăieşte de azi pe mâine! Supravieţuieşte!
Toţi borfaşii de la putere vorbesc de interes naţional şi modernizarea statului, vorbe-n vânt menite să le acopere furtul şi umilirea populaţiei.
Greva generală şi un milion de oameni mărşăluind în Bucureşti!
Aceasta e cheia renaşterii României!
Daţi mai departe să putem mobiliza un milion de oameni!

vezi si:

Mubarak pe drumul lui Ceausescu. Egiptul liber!
Rebellionis spiritus: Grecia, Algeria, Tunisia, Egipt
Opozitia de plastic si demnitatea clasei politice
Razboiul romano-roman si onoarea militara
Ce va fi in 2011 in Romania? Prognoza si predictii Mircea Batranu
Ce va fi in 2011 in lume? Prognoza si predictii Mircea Batranu

Comentarii
  1. U R A N U S spune:

    Foarte simplu ;indivizii care vorbesc vulgar, nu au maniere, iar manierele apartin Monarhiei ! (Logic?)

  2. U R A N U S spune:

    Toate institutiile de stat au capul si radacinile in guvern, si continua sa functioneze pentru ca stiu ca „Acolo sus, cineva ii iubeste”(si urmareste) dar mai ales, ii supervizeaza. Despre italia, crize perpetue, Italia are un sistem care permite sa tina barca la suprafata , insa nu va trece niciodata nezdruncinata, prin cataracte.

  3. U R A N U S spune:

    Ieri am postat , comentariul de mai jos, pe subiectul „Brandul de tara..” care a fost inserat pe pagina dar nu a aparut la comentarii, cea ce ma face sa cred a fi posibil, ca multi dintre noi, sa fi pierdut noile postari, pe subiecte mai vechi; de acea sugestia mea ar fi ca la rubrica „Comentarii” sa fie inserat orice comentariu nou, indiferent de vechimea subiectului, pentru ca nu cred ca cineva cauta in fiecare zi pe sutele de subiecte derulate in timp, sa vada daca este un nou comentariu. Mai jos postul respectiv:
    #17 by U R A N U S on 18 februarie 2011 – 20:27

    Citind ieri, despre politistul-peste, din Vaslui, l-am comparat cu politistul francez din filmul ” Irma , la douce”, in care unul din personajele principale,Constantinescu, poreclit “Moustache”(propietar de bar, de pe o strada “vesela” unde adastau pimpii si fetitele dulci, care aveau ‘biroul” la hotelul Casanova, unde receptionerul de servici seamana cu Bill Gates), este declarat a fi roman (dupa nume, autentic, altfel, fizionomic, pare a semana cu un-mai gras- Hercule Poirot din orasul bulgaresc, Tolbuhin), si -ca toti romanii- este plin de talente, (pe unele chiar le demonstreaza) , ex-colonel in Legiunea Straina, diploma de advocat obtinuta la universitatea din Grenoble, ex-profesor la Sorbona, si ginecolog, fost asistent al dr.-lui Switzer! Si desigur, tatal sau detinea o banca in Bordoux, !… biscuitii mei favoriti, chiar daca sunt made at Pepperridge Farm, pe undeva prin Noua Anglie! Si vorbind despre brand, chiar in acest film, se aminteste despre alte 2 filme -de referinta-(anterior produse) , care deja intrasera in istoria cinematografiei (e vorba de Casablanca si The Bridge over the River Kwai)
    Franta, are foarte multe branduri de tara, chiar istorice, insa cele mai renumite sunt (vinurile) Champagne , pentru care Franta are propietate de brand exclusiva (alte tari produc Sparkling Vines) si produc (si exporta) 3 sferturi din productia mondiala de coniac!
    Asta inseamna brand de tara, cand alte tari iti copiaza numele de produse, etc., pentru a face si ei un ban!
    Cea ce este interesant, ca pentru a da o culoare autentica filmului, producatorul insereaza pe acest propietar de bar ( a carui filozofie este “recircularea banilor si cresterea economica, prin intermediul prostituatelor”)care este roman, cea ce presupune, ca nici la la 20 de ani de la abolirea Monarhiei, Romania inca mai era perceputa- ramasese in memoria internationala- o tara de mana intai, o tara in care cetatenii ei calatoreau in occident si aveau bani sa-si deschida business-uri, chiar in cel mai scump oras al timpurilor, Paris.

    Cine stie… avea Mirabela Dauer (?) un cantec “Roata morii se-nvarteste

  4. U R A N U S spune:

    Pai, tocmai asta ti-am spus, ca acolo a aparut insa nu la „comentarii” la intrarea pe „Cronica…”(care este „la zi” si , deci cea mai citita) si acolo ar trebui sa inserezi notita cu orice nou comentariu, indiferent la cat de vechi este articolul.
    Cred ca lecitina e buna si pentru probleme ale atentiei distributive…

  5. U R A N U S spune:

    Whatever they have , don’t work thru (the proper way) !
    !/2h in urma am postat pe pagina cu Siret, aceste 4 scurte versuri, au aparut pe pagina, insa faptul ca un nou comentariu a fost postat, nu a aparut la „Comentarii” de pe pagina de intrare, fapt care duce la inducere in eroare, cititorii cautand intotdeauna noile comentarii!
    „Venea o spaga pe Siret,
    Si cate’or sa mai vie,
    Cat Urda inca este vie,
    Si va fi linsa de Basset.”

  6. U R A N U S spune:

    cu asta nu se rezolva prea mult, cred ca ar trebui sa extinzi acel buton de „Comentarii” la cel putin 10 intrari

  7. […] In legatura cu asta mai poti citi: https://viitorul.wordpress.com/2011/02/01/un-milion-de-manifestanti-in-bucuresti-salveaza-romania/ Tags: constiinta divina, inteligenta universala, universalitatea constiintei […]

Lasă un comentariu